AE.Icària

AE.Icària

Sortides fotogràfiques

Secció Fotografia entitat:

Per a totes aquelles persones petites i grans, la fotografia és una forma de conèixer i descobrir detalls que possiblement no t'hi fixaries, distret, creatiu i per a tothom, urbana, barri, muntanya, nocturnes, avions, cotxes antics, etc. Descobriu la ciutat i el seu entorn, la nostra pregunta és si us animeu a les nostres passejades, fotogràfiques, qui s'apunta...? Us agradaria fer un grup ...? la creació de tallers de practiques in situ.
Avui la fotografia digital ens proporciona un nou sistema i molt més econòmic per aprendre i molt diferent de l'analògic-paper que podríem dir més tècnic i més car....
Realització de tot tipus de fotografia urbana, nocturna, esportiva, natura, ....No és una escola ni un taller, es podria col•laborar amb l’organització de la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí.
Disposem d'una àmplia sala d'exposicions a la pròpia seu i possibilitat d'utilitzar les sales d'exposicions dels centres públics del barri.
Vocal: Manel Garcia Vila
Per a més informació podeu contactar amb la secretaria de l'Agrupació a través del telèfon 93.485.48.24 (vespres) o bé, a través del correu electrònic: aeicaria@hotmail.com


La Secció Fotografia a FB